Misiune

13 Octombrie 2012 de În VOCCES 0 comentariu
Proiectul “VOCCES”,  urmărește prin programele sale unice și inovative descoperirea vocației la toate vârstele și dezvoltarea aptitudinilor, educația psihologică, iar ca efect “secundar“ extinderea conștiinței morale. Proiectul este planificat astfel încât participanții, fie copii, adolescenți sau adulți să înțeleagă etapele procesului de descoperire a resurselor și mai ales să învețe prin activități practice, activități ce fac parte din programul nostru, să se concentreze pe scopuri constructive.
 
Proiectul nostru s-a născut din două mari motive. Primul motiv este strâns legat de înclinația noastră naturală (o motivație intrisecă) către cunoașterea umană și grija față de dezvoltarea celorlalți. Al doilea motiv este legat de valorile noastre personale comune: responsabilitatea socială și integritatea. Energia pe care noi o canalizăm în acest proiect este susținută pe de o parte un rol pedagogic, pe de altă parte un rol de participanți activi la experiența comună.
 
 

Misiune

amplificarea entuziasmului pentru cunoaștere la profesori, părinți, copii, adolescenți, tineri adulți.

Obiectiv

Descoperirea unei activități constructive pe care dorești să o dezvolți sau să o cunoști mai mult. Crearea unui plan realist care să te ghideze către dezvoltarea pasiunilor tale, respectiv aspectelor vocaționale. Asistare și susținerea în împlinirea planului pe toată durata acestuia. Feedback final. Consultați pagina dedicată Abilităților de viață pentru a vă familiariza cu bazele științifice ale abordării Vocces.

Durata cursului

frecvență săptămânală pe durată negociată în funcție de obiective cu fiecare grup constituit.

Recomandare

Motivație pentru depășirea limitelor și dorința de autocunoaștere.
{tab Formatul cursului}
Metode și tehnici experiențiale și interactive, nonformale, discuții, experiențe practice, provocări cognitive, emoționale și sociale.
Citit 3812 ori

Media

Atmosfera Vocces Liliana Hadji
Mai multe din această categorie: « Povestea VOCCES Atmosfera Vocces »

Lasă un comentariu

ATENȚIE! COMENTARIILE SUNT MODERATE!

Contact

  • Telefon: 004 0740 034 310
  • Telefon: 004 0736 434 581

Conectează-te

Sunt prezentă în rețelele sociale!
Urmărește și intră în contact!