Părintele Jucăuș I

28 Octombrie 2012 de În TRECUT 0 comentariu

 

Dragii mei,

invovez în parenting accesând copilul interior al mămicior și al tăticilor. Dar! Vă aduc și o căruță de studii despre cum stă treaba cu abilitățile de viață la ăla mic al vostru. Ne vom surprinde reciproc, jucându-ne rău de tot!

Cu cine?

…Eu? Liliana Hadji, am un copil interior spontan și jucăuș și o să vi-l arăt. De altfel ca adult sunt consilier psihologic și psihoterapeut în propriul Cabinet, mare doctor în Cinema, pasionată de dezvoltare personală, vocație și împlinirea potențialului.

Cu ce?

Cu o fotografie de-a ta de când erai mic sau mică. Una veche de tot. Bine, m-ai convins, ia una și a odraslei tale, dacă ești deja părinte. Da, și nu uita de “feel good, express yourself, be different”!

Program

Atelier 1: La grădiniţa maeştrilor. Joc: Fii orice – dramaterapie (accesarea resurselor, visele de când eram copil), identificarea nevoilor, despre provocarea de a fi părinte

Atelier 2: Joc terapeutic: Copilul interior – să iasă la lumină

Atelier 3: Info: Serioşenia – cele 7 abilități de viaţă, 12 reguli de băgat la cap – cum funcționează creierul, 10 idei de jocuri inedite pentru copii – învăţăm să creăm în relația cu copilul nostru, educație prin joc

Atelier 4: Joc: Îngerii şi angajatorii. Scenariu de viață – între rolul de părinte şi nevoi personale, obiective și planuri de acțiune. Sponsorizare motivaţională.

Atelier 5: Joc: Carnavalul emoțiilor - părinții împreună cu copiii – celebrăm jucăuşenia

Citit 1918 ori

Lasă un comentariu

ATENȚIE! COMENTARIILE SUNT MODERATE!

Contact

  • Telefon: 004 0740 034 310
  • Telefon: 004 0736 434 581

Conectează-te

Sunt prezentă în rețelele sociale!
Urmărește și intră în contact!