Celebrează femeia sănătoasă

08 Martie 2013 de În TRECUT 0 comentariu

O întâlnire dedicată sănătaţii, patru ore de educație medicală, seminarii oferite de reputați profesionişti din domeniu. Intrarea este liberă, iar participantele sunt așteptate cu tombole cu premii și multe alte suprize.

Celebrează femeia sănătoasă! este o campanie de informare şi educaţie lansată de Medicina TV, emisiunea medicală a postului TVH 2.0. Pe 9 martie, opt personalități din domeniul medical vor vorbi despre ce înseamnă sănătatea unei femei: prevenţia şi conduita de zi cu zi, indiferent de vârstă, ocupaţie sau studii. Acces la un dialog cu profesionişti, şansa la o viaţă frumoasă şi sănătoasă, tombole cu premii și o după-amiază cu bună-dispoziție sunt promisiuni pe care Medicina TV le va transforma în realitate pe 9 martie.

"Femeia uită de ea, uită de faptul că frumuseţea, starea de bine şi de mulţumire, puterea de muncă vin dintr-o sănătate reală a corpului, a minţii, a spiritului. Dar FEMEIA este inima acestei lumi. Şi dacă inima are viaţă în ea, atunci, cu siguranţă, lumea va fi mult mai frumoasă… Dragă femeie, te îndemn să îţi pese de sănătatea ta. Nu uita că tu eşti cea care dă viaţă. Aşa că preţuieşte-te, iubeşte-te, pentru ca pruncul tău să se nască sănătos!" spune Teodora Drăgoi Pop.

Programul evenimentului (12.00 - 16.00)

  • Loredana Latiş, coach: "Despre femeia de succes în plan profesional și personal / Tehnici de gândire și comportament"
  • Liliana Hadji, psiholog: "Despre rolul femeii în familie și societate"
  • Dr. Speranţa Schmitzer, oftalmolog: "Sănătatea ochiului"
  • Dr. Octavian Făgăraş, medic stomatolog: "Zâmbet de femeie sănătoasă"
  • Dr. Rareş Nechifor, radiolog intervenţionist: "Rămâi femeie - spune NU Histerectomiei!"
  • Florica Munteanu, terapeut: "Dermato–cosmetică"
  • Monica Niţescu, consultant în terapii cu tehnologia LED: "Importanța și rolul tratamentelor de înfrumusețare"
  • Dr. Monica Eliza Făgărăşanu, specialist obstetrică – ginecologie: "Prevenție prin controale absolut necesare în dezvoltarea femeii sănătoase".

"Celebrează femeia sănătoasă!" este o campanie de informare şi educaţie medicală lansată de Medicina TV, emisiunea medicală a postului TVH 2.0. Parteneri media: Radio HFM 2.0, Ziarul Jurnalul de Ilfov, Ziarul Ring, Indoor Media. Parteneri: Universitatea Spiru Haret, Dermavital, Mignonne, Hilmi, Indent, Oftalmestet.

 

Celebrează Femeia Sănătoasă

Citit 1999 ori

Media

Celebrează Femeia Sănătoasă TV H2.0 Medicina TV

Lasă un comentariu

ATENȚIE! COMENTARIILE SUNT MODERATE!

Contact

  • Telefon: 004 0740 034 310
  • Telefon: 004 0736 434 581

Conectează-te

Sunt prezentă în rețelele sociale!
Urmărește și intră în contact!
Liliana Hadji Proiecte Arhiva Proiecte Celebrează femeia sănătoasă