Oglinda autocunoașterii

Oglinda autocunoașterii sau arta oglinzilor - sesiuni multiple - 2011
 
Un workshop artterapeutic*, experiențial, creativ, interactiv și amuzant, care își propune să creeze un context de autocunoaștere și dezvoltare personală în zona subiectelor fierbinți: comunicare, autocunoaștere, cuplu, relații, timiditate, vocație etc.
 
Este momentul să privești în oglindă, să te vezi exact așa cum ești și pornind de aici, să îți (re)scrii scenariul vieții tale (așa cum vrei să o trăiești) ca un adevărat regizor! Participă acum, e prea simplu!
 
*Tehnicile artterapeutice se referă la: dramaterapie, modelaj, pictură, dans, colaj, fotografie, film și multe altele, extrem de creative, unele dintre ele, le veți experimenta în cadrul workshopului, ele fiind instrumente excelente de a accesa propriul inconștient, de a stimula resurse noi la probleme vechi și de a descoperi aspecte inedite ale personalității.
 

Când

 
Iunie 2011 - Februarie 2012. Durata workshopului este de 5 ore.
 

Unde

 
Catedra de Psihologie, Facultatea de Ştiinţe, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 40.
 

Beneficii

 
- dezvoltare personală, creșterea conștientizării, descoperirea unor pattern-uri personale, activarea resurselor creative.
- diplomă de participare și scrisoare de recomandare
- aplicarea unui test de personalitate și acces la rezultate
- socializare
 

Trainer

Liliana Munteanu– psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, consilier, specialist în programe audiovizuale, trainer. În prezent este doctorand în cadrul UNATC cu o temă de cercetare interdisciplinară - cinema și psihologie. Misiunea pe care și-a asumat-o și față de care are un angajament puternic este de a trăi frumos, a transforma viața într-un act artistic, misiune pe care își propune să o împărtășească și celorlalți în cadrul ședințelor de consiliere individuală sau ateliere de autocunoaștere și dezvoltare.
Cu participarea artistei Alina Gaboran, studentă la psihologie și pictor - invitat special care pregătește participanților o adevărată surpriză!
 

Înscrieri

 
Contactați-ne pentru înscrieri și/sau detalii la: 0754 754 117
 
Citit 2073 ori

Galerie de imagini

Mai multe din această categorie: « MediX Parenting »

Lasă un comentariu

ATENȚIE! COMENTARIILE SUNT MODERATE!

Contact

  • Telefon: 004 0740 034 310
  • Telefon: 004 0736 434 581

Conectează-te

Sunt prezentă în rețelele sociale!
Urmărește și intră în contact!