Bine ai venit în E-Blog

Acesta este un spațiu care cuprinde articole, experimente, participări la evenimente, resurse video care vă vor sprijini să vă familiarizați mai bine cu conceptele dezvoltării umane și provocărilor psihologice cu care oricine se poate confrunta. De asemenea, vom împărtăși impresii referitoare la impactul evenimentelor la care luăm parte.

Nu vă impacientați dacă funcționalitatea acestei secțiuni nu este conform așteptărilor voastre! Încă se lucrează (în mod continuu...) la partea aceasta! JUST ENJOY!

 • Acasă
  Acasă Aici veți găsi toate articolele blogului din www.artterapie.ro.
 • Categorii
  Categorii Afișează o listă a categoriilor acestui blog.
 • Etichete
  Etichete Afișează o listă cu etichetele folosite în blog.
 • Bloggeri
  Bloggeri Caută autorul tău favorit din www.artterapie.ro E-Blog.
 • Team Blogs
  Team Blogs Găsește Echipa ta favorită aici.
 • Arhive
  Arhive Conține o listă cu articolele publicate anterior în E-Blog.
 • Autentificare
1909

Afară plouă de dimineață. Am ieșit prin ploaie, fugind până la non-stopul din apropiere. Am avut o senzație așa de frumoasă. În bluză, pantaloni scurți și o pereche de papuci cu care am putut fugi zveltă direct prin apă, bucurându-mă de stropii care săreau în toate părțile. Doamne, ce senzație! Un fel de zbor prin picături, cu umbrela plutind. A fost mirific! Acum îmi voi face un ceai fierbinte, să mă încălzeasc. Pauza asta de alergat prin ploaie mi-a amintit ce fericită sunt :) Ploaia e frumoasă, nu poate fi decât frumoasă!

1842

Și s-au spart oglinzi, și s-au spart ferestre

...
Citește mai departe
1924

Mergeam liniștită pe stradă. Îmi știam traseul și scopul. În drumul meu, la un colț de bloc, o bătrânică. Avea în față o păturică pe care instalase câteva lucruri de vânzare. Ea, bătrânica, avea o față puternic ridată, dar niște ochi extrem de expresivi pe care i-am privit rapid, fără să insist, ideea de îmbătrânire încă mă sperie... Mi-au atras atenția merele dulci, al căror sezon a debutat. Erau pline de găuri de vierme, dar nu conta, erau ”bio”. I-am achitat tranzacția și am dat să plec. Încercase să îmi spună ceva, legat de niște pufuleți. La început senzația mea a fost că cerșește. Am plecat aproape smulsă de repulsia gestului asta a fost prima reacție. Dar după câțiva pași mi-am dat seama că nu era un gest de a cerși, ci cu siguranță, pentru că abia se deplasa, a vrut să mă roage să o ajut să cumpere o pungă de pufuleți. Simțeam că mi se scurge toată moralitatea pe corpul meu, în inimă simțeam o compasiune de necuprins. Aveam deja un plan: mă opresc la primul magazin, iau punga de pufuleți și mă întorc (contrar planului meu în contratimp). Zis și făcut! S-a rezolvat imediat. M-am întors cu o bucurie de nedescris, făceam o (minusculă) faptă bună... I-am întins fericită punga de pufuleți, a luat-o ferm, m-a privit și în clipa cât am rămas acolo, a reușit să-mi spună: ”mânca-o-ar mama de fată scumpă!”. Cred că amândouă am rămas surprinse... și fericite.

...
Citește mai departe
1824

Întâlnesc în plină vară
Dulci, suave, calde șoapte
Am primit o floare rară
Și cireșe dulci și coapte

Și iau șoaptele cu mine
Le păstrez în buzunare
Să le-aud așa, senine
Înțeleg cât sunt de rare

Și mănânc cireșe coapte
Sucul lor topind visarea
Las dorința să mă poarte
Către tine. Să-ți dau floarea.

1794

1.       Să mă înconjor cu oameni de calitate, frumoși la suflet și plini de viață care să mă inspire

...
Citește mai departe

Contact

 • Telefon: 004 0740 034 310
 • Telefon: 004 0736 434 581

Conectează-te

Sunt prezentă în rețelele sociale!
Urmărește și intră în contact!